top of page

Holiday Inn Hasselt renoveert

De hotel- en horecasector kent zware tijden door de heersende Corona-crisis. Neemt niet weg dat bij Holiday Inn Hasselt de investeringen ongestoord verder worden gezet.

Het Hasseltse hotel bestaat ondertussen reeds dertig jaar en de uitbating is sinds vorig jaar in handen van FLI Hospitality Management. Dit bedrijf is tevens verantwoordelijk voor het management van acht hotels in België en één hotel in Frankrijk.


Tijdens de ganse Corona-pandemie bleef het hotel open en dat heeft de renovatie in een stroomversnelling gezet.


Het hotel telt 108 kamers, 5 vergaderzalen, een mini-gym, sauna en een zwembad. In de Brasserie kan je genieten van de heerlijke Belgische keuken, bovendien wordt er Starbucks koffie geserveerd, ter plaatse of in een ‘to-go-cup’.


Hasselt Hotel Brasserie Boulevard Starbucks Bar

Smaakvolle renovaties


Ondertussen werden alle kamers gerenoveerd in een smaakvolle en tijdloze stijl. Momenteel worden de sanitaire ruimtes en de vergaderzalen onder handen genomen. De lobby en de verplaatsing van de hoofdingang staan als volgende op de lijst. De nieuwe hoofdingang komt aan de andere kant van het hotel. De lobby zal worden ingericht volgens het gekende ‘open lobby’-concept van Holiday Inn, uiteraard vanaf heden rekening houdend met de Corona-voorzorgsmaatregelen om de gasten en het personeel zoveel mogelijk te beschermen.


Quartier Bleu


De komst van Quartier Bleu, het nieuwe shoppingcenter van Hasselt met vele horecagelegenheden, zorgt voor een volledige opwaardering van het stadscentrum. Bovendien werd er een nieuw verbindingsplein aangelegd dat van de jachthaven een centrale en gezellige ontmoetingsplaats maakt waar mensen kunnen genieten van een wandeling of een mooie zonsondergang.


Holiday Inn Hasselt Renovatie Tekening

Fietsparadijs


Het Holiday Inn hotel in Hasselt is gelegen middenin het Limburgse fietsparadijs, met het startpunt van vele fietsroutes aan de kanaalkom. Ideaal dus om een fietsuitstap te maken met collega’s, vrienden of met het gezin. Zo kan je genieten van fietstochten door de bomen, kan je fietsen door het water en langs zoveel andere bezienswaardigheden. Het ganse team van Holiday Inn Hasselt vertelt je er graag alles over.135 views1 comment

1 comentario


Miembro desconocido
07 ene 2021

Hallo Filip, Bravo! Great job done. Ik hoop snel eens langs te kunnen komen.... Maar ja, Corona!

Me gusta
bottom of page